Els nens i nenes de cicle mitjà vam anar a Molló Parc. Quan vam arribar, vam esmorzar i després vam anar a visitar el parc per veure els animals. Ens van dividir en tres grups i cada grup tenia un monitor. Vam veure molts animals: ós bru, linx, aligot, marmota, isard, daina, mussol, llúdriga, mufló, cabirol, llop … Els monitors ens van guiar i ens van donar molta informació dels animals del parc, ens van dir que hi ha animals carnívors, herbívors i omnívors. 

Després vam dinar i a la tarda vam fer dos tallers. En el  primer, havíem de fer d’exploradors i l’activitat consistia en buscar pistes (plomes, closques de  cargols, nius, caques, pinyes menjades, un crani, banyes … ) per saber de quins animals eren.  Al segon taller havíem de fer una petjada amb fang d’un animal del parc amb l’ajut d’unes plantilles.

La sortida ens va agradar molt, perquè vam veure animals que abans no coneixíem i ens van explicar moltes coses.  Ens ho vam passar molt bé i vam tornar molt contents i contentes a l’escola.