L’alumnat de 3r i 4t d’Aula Oberta de l’Institut portem a terme el Projecte Cantina, un projecte anual que ofereix el servei de bar per a professors i alumnes del centre.

Es treballen aspectes com la gestió econòmica, l’atenció al públic, la realització de comandes i control d’estocs, els models d’empresa, les competències emprenedora i personal i social entre d’altres.

Com a cooperativa, estem adherits a l’ESSpurna i a Emprengi, associacions de cooperatives escolars on es comparteixen experiències i es realitzen diferents accions. I amb qui el 15 de maig vam fer una trobada a Girona on vam participar amb la nostra parada.

Cal destacar, també, que el passat divendres 7 de juny, tal i com consta en els estatuts de la nostra cooperativa, vam aportar un part dels beneficis a una ONG, en aquest cas, vam escollir Creu Roja i vam participar en la recollida de joguines aportant jocs de taula cooperatius.

El projecte cooperativa és una iniciativa que aporta als nostres estudiants no només la visió d’empresa, sinó també la visió de treball en equip, presa de decisions conjunta i obertura de nous projectes.