A l’IE Greda hem celebrat el Nadal i el final de trimestre. Aquest curs va començar d’una manera molt incerta i estem contents de poder-lo acabar plegats.

Com que volem començar amb bon peu el 2021. el divendres 18 vam començar amb les activitats preparant els desitjos d’any nou, des de P3 fins a 1r d’ESO. 

També des de l’àrea de música fa dies que preparem les cançons nadalenques d’enguany que podeu mirar en aquest vídeo.

El dilluns 21, els d’infantil i primària vam fer cagar el tió, i va cagar jocs i xocolata per tothom! A l’hora del pati ens van visitar uns patges reials i van poder recollir les nostres cartes i desitjos per el curs vinent.

Els d’ESO vam fer tallers de feltre, de zumba i d’experiments. Vam penjar la garlanda de desitjos de tot el centre a l’arbre dels desitjos i vam acabar el matí fent el nostre propi ritual. En un pot hi vam escriure les coses bones que ens agradarien per l’any 2021. Aquest pot romandrà hermèticament tancat fins el desembre del 2021, que el tornarem a obrir. També vam escriure en un altre full de paper les coses que no ens agraden i les vam cremar al mig del pati, dins un bidó gros.

Us desitgem molt bones festes, molta salut, i que poguem tornar a començar amb força el 2021!