Matrícula curs 2023-2024

El període de matrícula és:

  • Alumnes de nova incorporació: del 20 al 28 de juny

A continuació trobareu les instruccions per efectuar la matrícula i el seu pagament. Escolliu la pestanya corresponent a l’etapa d’escolarització del vostre fill/a.

En cas de necessitat podeu demanar cita prèvia trucant al telèfon del centre: 972262297 / 665 97 33 25

Material i llibres 23-24

Podeu trobar tota la informació, juntament amb les quotes, a l’apartat alumnat INFANTIL/llibres i material de la nostra web

Quotes

Per efectuar la matrícula de I3, I4 i I5 s’haurà de fer un sol pagament a través de transferència bancària del 20 de juny al 15 de setembre al número de compte:  ES27 0182 1906 0902 0153 2715

Posant com a concepte el nom, cognoms i curs de l’ alumne.

L’import inclou les quotes de material, fotocòpies, sortides, quota digital d’equips i AFA (una quota per família). Si alguna família necessita flexibilitzar els pagaments de quotes, que es posi en contacte amb la secretaria del centre.

Reunions inici de curs

  • La reunió de presentació per les famílies de l’alumnat de I3 serà el dijous 6 de juliol a les 18:30h al centre.
  • Pels altres cursos, les reunions de tutoria es faran a inici de curs.

Material i llibres 23-24

Podeu trobar tota la informació, juntament amb les quotes, a l’apartat alumnat PRIMÀRIA/llibres i material de la nostra web 

Val escolar

Tots els alumnes de primària (1r-6è) rebran un val escolar per valor de 100 euros per correu postal durant l’estiu:

Quotes

Per efectuar la matrícula de primària s’haurà de fer un sol pagament a través de transferència bancària del 20 de juny al 15 de setembre al número de compte: ES27 0182 1906 0902 0153 2715

Posant com a concepte el nom, cognoms i curs de l’ alumne.

L’import inclou les quotes de material, reutilització de llibres, fotocòpies, sortides, llicències digitals, quota digital d’equips i AFA (una quota per família). Si alguna família necessita flexibilitzar els pagaments de quotes, que es posi en contacte amb la secretaria del centre.

Material i llibres 23-24

Podeu trobar tota la informació, juntament amb les quotes a l’apartat alumnat ESO/llibres i material de la nostra web

Pagament quotes

El mitjà per efectuar pagaments és la plataforma Edvoice. En aquest enllaç podeu trobar la informació sobre com descarregar-vos l’aplicació i efectuar l’ingrés, un cop hàgiu introduït el codi que us enviarem per correu electrònic.

  • L’import inclou les quotes de material, reutilització de llibres, fotocòpies, sortides, llicències digitals, quota digital d’equips i AFA. Per l’alumnat de 3r i 4t d’ESO també inclou l’assegurança escolar obligatòria.
  • Les quotes s’hauran d’abonar en 2 pagaments del 50%. Un cop us hàgiu donat d’alta de l’aplicació Edvoice rebreu allà la informació per fer el pagament.
  • 1r pagament: del 30 de juny al 31 de juliol
  • 2n pagament: de l’1 de setembre al 5 d’octubre

Reunions inici de curs

  • La reunió de presentació per les famílies de l’alumnat nou de 1r d’ESO serà el dilluns 10 de juliol a les 18:30h al centre.
  • Les reunions de tutoria (1r, 2n, 3r, 4t ESO) seran a finals de setembre – principis d’octubre.

Formulari de recollida de dades de nous alumnes

Entreu les dades dels vostres fills/es al formulari següent: