Aquest curs la biblioteca Lluís Maria Mestres està en procés de remodelació del seu fons. S’ha començat un projecte d’assessorament per fer-hi esporga (retirada dels llibres vells  que es presten o consulten poc) i repensar el sistema de catalogació. En aquest sentit, la comissió Biblioteca ha organitzat dues sessions de treball, en què també hi han col·laborat  famílies de l’escola, i s’han pogut donar de baixa i retirar els llibres esporgats. 

Paral·lelament, es van fent noves adquisicions sobre coneixements o ficció. Bona part d’aquest fons adreçat als alumnes de secundària es pot trobar als carros que hi ha al pis de baix dins d’una de les classes de 1r o al 1r pis, entre 1r i 2n. Els alumnes de primària i infantil també disposen de carros amb contes que van renovant periòdicament. 

Enguany la biblioteca és oberta els dilluns i dijous a l’hora del pati de secundària (10.45 h-11.15 h). Els alumnes hi poden anar a llegir, acabar tasques o endur-se llibres en préstec.

Aquesta setmana, al vestíbul de l’entrada, trobareu les recomanacions literàries que proposen els alumnes més gran de l’institut. Es tracta dels diaris de lectura que han elaborat després d’haver-se llegit una novel·la en català. Si us hi acosteu, podreu fullejar-los i qui sap, si us en agrada algun, demanar-lo per llegir aquestes festes.