Aquest curs 2023-24, malgrat les dificultats amb els espais al centre a causa de les obres, hem continuat amb l’assessorament de la la Biblioteca Vayreda d’Olot a la nostra biblioteca escolar.

Enguany hem centrat els esforços en l’elaboració dels teixells seguint la CDU, en la renovació del fons i, sobretot, en l’actualització del fons al sistema de catalogació. És una tasca inacabable que gràcies a l’assessorament rebut i a la col·laboració d’alguns alumnes de 4t d’ESO, que han realitzat hores de servei comunitari, s’ha pogut posar fil a l’agulla en aquesta transformació. Però els canvis s’han notat  a partir de l’arribada del Carles Guillot, alumne del màster de BE de la UB, que ha realitzat una estada de pràctiques a la nostra escola. Gràcies a les hores de dedicació d’aquest practicant s’ha avançat en la nova ordenació de la biblioteca.

D’altra banda, també volem agrair a la Diputació de Girona la gran tasca que realitza assessorant les biblioteques escolars de la ciutat i, especialment, aquests dos darrers cursos la nostra.