El passat 21 de febrer les persones que conviuen a l’IE Greda vam celebrar el Dia Internacional de la Llengua Materna tot cantant la cançó ‘Imagine’, de John Lennon.
🎼 Entonant, afinant l’oïda i aprenent dels qui ens envolten, hem volgut mostrar les llengües que el nostre alumnat parla a casa per celebrar-les, reconèixer-les i posar-les en valor. El català i el castellà, però també el xinès, el romanès, el panjabi, l’urdú, el rus, l’àrab i l’amazic, el polonès, l’eusquera, el soninké, sango, l’alemany, el gallec, entre d’altres.
🌐També hem après que, per conviure en un centre divers i en una societat plurilingüe, hem de saber captar la riquesa que ens envolta tot adquirint actituds que ens permetin, desde d’una perspectiva intercultural, prendre consciència i promoure valors con el respecte, la tolerància i el reconeixement de la diferència.
📚 La seva publicació s’inclou dins l’exposició ‘Llengües del món’ organitzada per l’alumnat de 1r d’ESO del projecte ‘Comunica’. La podeu veure a la plata baixa de la Biblioteca Marià Vayreda.