BLOC 3

Alumnes de 3r

Hem treballat el funcionament del nostre cos a partir d’un repte proposat. Gràcies a la vivenciació, la investigació, i sobretot al treball en grup hem après moltíssimes coses. Com a resum del nostre projecte hem elaborat uns lapbooks, on hi hem recollit totes les paraules noves i aprenentatges importants que hem fet.

Alumnes de 4t

Aquest segon trimestre els alumnes de 4t estem treballant el projecte “Els nostres avantpassats”. Ens hem organitzat en grups per investigar i descobrir com vivien els nostres avantpassats al Paleolític i al Neolític.

També hem començat a elaborar lapbooks amb tot el que hem après i el mes d’abril anirem a Banyoles a visitar el Poblat Neolític de la Draga. 

Alumnes de 5è

L’alumnat de 5è durant aquest primer i segon trimestre hem estat treballant els relleus de Catalunya. Després d’un treball molt exhaustiu, hem pogut comprovar els diferents accidents geogràfics que hi ha arreu del territori, com s’han format aquest accident i canvis que s’hi han pogut produir. Tot això ho han fet els nens i nenes a través de la cerca d’informació en llibres, internet, revistes,…

Han après a  contrastar coneixements, a fer resums  i a treballar de forma cooperativa. 

El resultat final del projecte, ha estat l’elaboració d’una maqueta, feta amb materials diversos, sobre els diferents accidents geogràfics. 

Hem pogut observar la creativitat dels infants en l’elaboració d’aquesta i a més a més la importància de treure un segon ús a materials que haguéssim llençat, per poder contribuir a la reducció de la contaminació del nostre planeta reutilitzant-los. 

Alumnes de 6è

L’alumnat de 6è durant el mes de febrer iniciem el projecte de Carnaval. Som els encarregats i responsables d’organitzar la festa: decidir les consignes, preparar l’entrevista pel Rei i la Reina del Carnestoltes, pensar una dansa i ensenyar-la a tota l’escola i fins i tot dinamitzar la diada.

D’aquesta manera treballem en grups cooperatius a partir d’un aprenentatge real i amb una finalitat concreta. Ens permet aprendre a ser crítics i a prendre decisions. I, a més, ens ho passem d’allò més bé!