BLOC 3

Alumnes de 3r

Hem treballat el funcionament del nostre cos a partir d’un repte proposat. Gràcies a la vivenciació, la investigació, i sobretot al treball en grup hem après moltíssimes coses. Com a resum del nostre projecte hem elaborat uns lapbooks, on hi hem recollit totes les paraules noves i aprenentatges importants que hem fet.

Alumnes de 4t

Hem treballat el projecte del Sistema Solar. Ens hem organitzat en grups per a investigar i saber més coses de tots els planetes que hi trobem, i en especial, les característiques de la Terra, el nostre planeta. També hem treballat alguns dels continguts en English. Ha sigut molt enriquidor!

Alumnes de 5è

Des de l’àrea de llengua castellana hem creat el nostre propi llibre de receptes. Iniciant un projecte a partir d’una història que vam llegir conjuntament va sortir la idea de fer un recull de plats gastronòmics. Seguint les pautes del text instructiu, fent una recerca d’informació i compartint les nostres pròpies vivències hem recopilat i creat unes receptes delicioses. Així, ampliem la nostra biblioteca d’aula amb recursos creats pel propi alumnat. 

Alumnes de 6è

L’alumnat de 6è hem treballat l’energia. L’objectiu d’aquest projecte és que els nens i nenes pugui resoldre les seves preguntes i vagin trobant solucions sobre temes d’energia, sent  conscients que la major part de l’energia que consumim prové de fonts no renovables i el seu ús comporta grans problemes ambientals. Per preservar el planeta hem de fer-ne un ús responsable i evitar consumir-ne quan no cal.