BLOC 3

5è

Alumnes de 3r

Els alumnes de 3r hem fet un projecte sobre l’artista japonesa Yayoi Kusama, relacionat-lo amb el nom que vam escollir per a la nostra classe: la classe dels colors.

Hem après moltes coses: qui era aquesta artista, com era la seva obra, on va néixer… A més, hem aprofitat per a conèixer el mapamundi, on hem pogut identificar els 6 continents de la Terra i també els oceans.

Hem recollit tota la informació en un petit lapbook final.

Alumnes de 4t

Els alumnes de 4t hem començat el curs pensant el nom per la classe.

Hem escollit ser la classe dels RATPENATS, un animal del que desconeixiem moltes coses. Hem après moltes coses que no sabíem sobre els ratpenats i ens ho hem passat molt bé! 

Alumnes de 5è

Els alumnes de 5è hem estat treballant el projecte “Els romans” i hem après moltes coses: com vivien, quines costums i tradicions tenien, quina religió practicaven, com s’organitzava la societat, com es divertien, quins invents van fer…

També hem descobert que els romans van viure a la Península Ibèrica i van fundar moltes de les nostres ciutats. 

Per entendre millor com era la vida en aquesta època, el mes de març visitarem  el jaciment arqueològic d’Empúries i farem un taller de mosaics.

Alumnes de 6è

L’alumnat de 6è hem realitzat el projecte “Quina gana!”. A partir d’un text instructiu, n’hem analitzat la seva estructura i hem creat el nostre propi llibre de receptes. El tipus de receptes que hi podeu trobar són del tot variades: dolces i salades! Hem intentat, això sí, que siguin ben saludables. 

Treballant la llengua catalana, hem pogut parlar dels bons hàbits i de les propietats de diversos aliments que apareixen a les propostes dels nens i nenes de la classe. 

El llibre el tindrem a la biblioteca d’aula per poder consultar en qualsevol moment i fer-ne ús, si cal!