BLOC 2

Alumnes d’I5

Durant el primer trimestre els nens i nenes d’I4 i I5 van iniciar el projecte Àlber i, aquest mes de febrer també l’han iniciat els d’I3.

Aquest any el punt de partida del projecte ha estat una sortida per visitar la Zona Industrial de Can Porxes i Can Sabata del poble de la Canya.

A partir d’aquí a l’aula s’ha dibuixat allò que hem vist i hem fet una pluja d’idees que les hem categoritzat per fer el mapa conceptual inicial. Algunes categories que han sortit han sigut: formes, edificis, colors,…

Mica en mica cada aula anirà treballant les categories que han sorgit dels interessos dels i les alumnes. 

Alumnes de 1r

L’alumnat de 1r va iniciar el projecte “La Torre”, el qual es treballarà al llarg de tot aquest curs.

Tot va començar amb la visita a la xemeneia que hi ha situada a La Canya, molt a prop de l’escola. A partir d’aquí, van sorgir diferents temes a treballar, com per exemple: els colors, les formes, el material, etc.

Estem aprenent moltes coses noves i ens ho passem pipa!

Alumnes de 2n

Els nens i nenes de 2n estem duent a terme el nostre projecte Àlber.

Aquest curs, els alumnes de 2n van començar el seu projecte amb la visita d’una xemeneia que hi ha a la Canya, a prop del riu. No sabíem que era una xemeneia, l’hem observat, dibuixat i hem començat el nostre projecte. A partir del seu dibuix hem pogut trobar diferents categories per treballar: la forma, els materials, els colors i els edificis.

Hem estudiat les formes planes i amb volum i ara estem estudiant els diferents materials que trobem al nostre entorn: els metalls, la fusta, el vidre, el fang, la pedra, la llana, el gel i el plàstic.